AJANKOHTAISTA, MESSUOSASTOT (10.1.2009)

Uponorin messuilmeen toteuttaa useiden vuosien kokemuksella Mainos Visitor Oy

Uponor on yksi johtavista rakennus- ja ympäristötekniikan järjestelmien toimittajista maailmassa ja osallistuu myös lähes kaikkiin alan tapahtumiin kotimaassa. Mainos Visitor Oy on saanut kunnian suunnitella ja toteuttaa vuosia Uponorin messuosastoja.

Viime vuoden yksi alan päätapahtuma, FinnBuild -messut, toivat uuden osastoilmeen jonka pohjalta vuoden tapahtumissa Uponor esiintyy. Osastosuunnittelussa tehdään perusteltuja ratkaisuja jo useiden vuosien tuoman kokemuksen myötä ja osaston toimivuutta pyritään kehittämään yhteistyössä asiakkaan ja asentajien kanssa näyttelykauden aikana.


Edellisenä vuonna messuosastoja toteutettiin yli kahteenkymmeneen rakennusalan-, kiinteistö- ja yhdyskuntatekniikan messuille eri puolilla maata. Uponorin osastot ovat myös saaneet vuosien saatossa mainintoja Parasosasto-sarjassa, esimerkiksi RAKSA-messuilla Lahdessa ja Rakennusmessuilla Turussa.

Uponor on alallaan edelläkävijä ja messuosallistuminen on erittäin tärkeä osa tuoda laadukkaat Uponor-järjestelmät ja palvelut uutuuksineen esille. Uponor Suomi Oy luottaa kokemuksella Mainos Visitor Oy:n ammattilaisiin näyttelyosastojensa suunnittelussa ja toteuttamisessa onnistuneesti, kertoo Uponor Suomi Oy:n markkinointipäällikkö Tord Holmlund.

 

Ota yhteyttä!

Osaamista, taitoa ja rohkeita ideoita!