AJANKOHTAISTA, MESSUOSASTOT (11.12.2023)

Lakan Betonin ja Mainos Visitorin messuyhteistyö on jatkunut yli 20 vuotta.

Mainos Visitor Oy on saanut suunnitella ja toteuttaa useita yksilöllisiä messuosastoja Lakalle piha- ja rakennusalan tapahtumiin.

Lakan Betoni Oy on Joensuussa toimiva perheyritys, joka valmistaa kiviainespohjaisia rakennustarvikkeita. Yrityksellä on tuotantolaitokset Joensuussa, Lopella, Jalasjärvellä ja kuivatuotehdas Varkaudessa.


Valmisbetonin valmistus Joensuussa aloitettiin vuonna 1965, ja 1970-luvulla toiminta laajeni muihin betonituotteisiin ja uusille paikkakunnille. 1990-luvulla Lakan Betoni keskittyi nimenomaan betonituotteiden teolliseen valmistamiseen.
Nykyisin Lakan Betonin toiminta-ajatuksena on tuottaa kiviainespohjaisia rakennustarvikkeita ja niihin liittyviä palveluja asiakkaiden tarpeisiin. Tuotteet ovat rekisteröidyn Lakka-tuotemerkin alla. Lakka-tuoteperheeseen kuuluvat muun muassa Lakka-kivitalot, kevytsora- ja betoniharkot (lämmöneristettyinä ja ilman), betonilaatat, piha- ja muurikivet, kuivatuotteina myytävät laasti- ja tasoitetuotteet, seinäelementit, valmisbetoni ja talouskellarit.

Mainos Visitor Oy on yhteistyössä asiakkaansa kanssa suunnitellut ja toteuttanut jo lähes sata messuosastoa yli 20 vuoden ajan, toteuttaen noin 4–6 osastoa vuodessa. Vuonna 2023 osastoja rakennettiin tapahtumiin Jyväskylässä (Viherpäivät 2023), Turussa (Rakenna ja Sisusta 2023), Tampereella (Kevätmessut 2023) ja Helsingissä (K-rauta 2023).

 

Ota yhteyttä!

Osaamista, taitoa ja rohkeita ideoita!