AJANKOHTAISTA, MESSUOSASTOT (26.9.2023)

Tampere on Mainos Visitor Oy:n toinen toimipaikka.

Mainos Visitor on laajentanut toimintaansa Tampereelle ja uusi toimisto kantaa nimeä Designtoimisto WAURoom.

Laajentuminen Tampereelle mahdollistaa Mainos Visitorin entistä tiiviimmän yhteydenpidon asiakkaisiin Pirkanmaan suunnalla. Designtoimisto WAURoomissa työskentelee omistautunut tiimi, joka on erikoistunut asiakkuuksiin ja messuihin alueella. Asiakasvastaavat Janina ja Petri sekä suunnittelija Jarno ovat valmiina tarjoamaan osaamistaan ja asiantuntevaa palvelua entistäkin yksilöllisemmin. Toimipaikan sijainti on valittu tarkkaan, sillä se sijaitsee kätevästi Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen välittömässä läheisyydessä, tien toisella puolella osoitteessa Ilmailunkatu 21. Näin Mainos Visitor on lähellä sitä toimintansa ydintä, messuja!

Designtoimisto WAURoom -toimitilat muuntuvat kätevästi ja ne toimivatkin muun muassa loistavasti brändättynä esittelytilana sekä paikkana verkostoitumis- tai cocktailtilaisuuden järjestämiseksi.
Messujen aikana onkin kätevää järjestää tiloissa henkilöstö- tai asiakastilaisuuksia, sopivasti näyttelypäivän lomassa tai sen jälkeen. Kysy lisää mahdollisuuksista MV:n henkilökunnalta ja yhteystiedot löydät helposti täältä sivustoiltamme.

(mainosvisitor.fi/Yhteystiedot)

 

Ota yhteyttä!

Osaamista, taitoa ja rohkeita ideoita!