AJANKOHTAISTA, MESSUOSASTOT (31.1.2023)

Matka 2023 järjestettiin nyt 850 näytteilleasettajan voimin kolmen vuoden tauon jälkeen.

Matkamessut Helsingissä on Pohjois-Euroopan suurin matkailualan tapahtuma ja näytteilleasettajia osallistui 70:stä eri maasta.

Edellisen kerran messut on pidetty tammikuussa 2020 jonka jälkeen maailmanlaajuinen pandemia ei mahdollistanut messujen järjestämistä. Tuoreimpin tutkimuksiin pohjautuen, tänä vuonna matkailun elpymisen uskotaan vauhdittuvan, koska jopa 70 prosenttia suomalaisista suunnittelee matkustavansa kotimaassa ja tutkimuksissa yli puolet ulkomailla. Kotimaassa matkustaminen siis alkoi innostaa suomalaisia jo pandemian aikana ja hieman sitä ennen. Tämän trendin uskotaan jatkuvan ja pysyvän varsin vilkkaana ainakin tutkitun tiedon perusteella. Ulkomaanmatkoista suomalaiset innostuivat jälleen jo viime vuonna ja suosikeiksi nousivat perinteiset tutut välimeren kohteet. Myös etätyömahdollisuus ja sen merkittävä kasvu on pidentänyt usein kaikenlaisten lomamatkojen kestoa.


    

Näillä messuilla näyttelyn järjestäjä kertoo messuohjelmien avaavan tuttuihinkin lomakohteisiin uusia näkökulmia reittien ja erilaisten majoitus-, ravintola-, aktiviteetti- sekä opastuspalvelujen muodossa vastuullisen matkailun asiasisältöineen. Viiden päivän aikana Matkamessuilla 2023 järjestäjä ilmoitti vierailleen 53300 kuluttajaa sekä parikymmentätuhatta matkailualan ammattilaista. Mainos Visitor Oy suunnitteli ja toteutti tähän tapahtumaan asiakkailleen toistakymmentä näyttävää messuosastoa.

 

Ota yhteyttä!

Osaamista, taitoa ja rohkeita ideoita!