AJANKOHTAISTA, MESSUOSASTOT (14.10.2021)

Yhdyskuntatekniikka 2021 on Suomen suurin infra-alan ammattinäyttely.

Suunnittelimme ja toteutimme tähän Turussa järjestettävään ammattitapahtumaan asiakkaillemme toistakymmentä näyttävää messuosastoa.

Näyttelyn tuoteryhmiä ovat mm. energiahuolto, jäte- ja ympäristöhuolto, liikenne- ja alueinfra, vesihuolto, koneet, laitteet ja varusteet, mittaus-, tutkimus- ja muut palvelut.
Lokakuun YT21 -messuille on odotettavissa yli 5.000 kävijää ja yli 200 näytteilleasettajaa Suomesta ja ulkomailta. Kävijät saapuvat näyttelyyn ympäri Suomen ja edustavat kuntia tai yrityksiä osallistuen hankintapäätösten tekemiseen.

Tässä ammattinäyttelyssä myös vieraillaan pysyäkseen ajan tasalla, luoden alan verkostoja ja asiakaskontakteja sekä suunnitellaan hankintoja. https://yhdyskuntatekniikka.fi/fi )

Mainos Visitor Oy suunnitteli ja toteutti AVK Finland Oy:n messuosaston joka palkittiin näyttelyn parhaana. Messuilla AVK Finland Oy on mukana myös YT21 Uutuustuote -kilpailussa AVK Smart Waterin kehittämällä VIDI Positioner-ratkaisulla joka mahdollistaa venttiilien asennon valvonnan.
Tampereella sijaitsevan AVK Finland Oy:n tuotteet kattavat laajan malliston mm. vedenjakelun, jäteveden käsittelyn, palontorjunnan ja kaasuverkoston -segmenteille. https://www.avkfinland.fi/fi-fi )

 

Ota yhteyttä!

Osaamista, taitoa ja rohkeita ideoita!