AJANKOHTAISTA, MESSUOSASTOT (9.4.2020)

Korona siirtää messutapahtumia loppuvuoteen ja uusiin ajankohtiin.

Messujen siirtymisestä huolimatta siirrämme ainoastaan "messukelloja" tuleviin projekteihin. Tälläkin hetkellä messuosastojen suunnittelun lisäksi toteutamme myös toimisto- ja liiketilojen sekä showroomien sisustustöitä.


Koronavirusepidemian myötä useat kevään ja kesän messut on siirtyneet tulevaisuuteen. Tilanne alalla kävi nopeasti kun useiden näyttelyiden asennustyöt olivat jopa kohteissaan rakenteilla ja hallituksen määräys keskeytti kaiken.

Terveys on tärkeää meille kaikille ja tämä on tietenkin ymmärrettävää. Omalta osaltamme myös siirrämme kaiken tähän asti asiakkaillemme tehdyn työn odottamaan tulevaa jolloin ne on pääosin hyödynnettävissä. Kun siirtynyt tapahtuma toivottavasti jo tulevana syksynä järjestetään, pääsemme tuolloin toteuttamaan kaikki työt alan toimitusehtojen mukaisesti.

 

Tällä hetkelle messujen osalta keskitymme sitten tulevaan ja näiltä osin suunnittelumme on työllistetty syksyn ja ensivuoden tapahtumien osalta. Etänä työskentely ja teams -palaverit ovat meillä toiminnassa kaikilta osin myynnin ja suunnittelun osalta. Virusepidemia luonnollisesti aiheuttaa näyttely tuotannossamme ns."hiljentymistä" mutta kaikenlaisten erikoiskaluste- ja sisustustöiden merkeissä toteutamme asiakkaillemme näyttäviä showroomeja sekä tuote-esittelyyn suunniteltuja ympäristöjä.

 

Vallitsevan poikkeustilanteen emme anna vaikuttaa tekemiseemme ja kun haluat erottua niin messuilla kuin muissakin liiketoimintaympäristöissä olemme täällä juuri sitä varten. Ota yhteyttä ja tarjoamme sinulle osaamista, taitoa ja rohkeita ideoita.


Ota yhteyttä!

Osaamista, taitoa ja rohkeita ideoita!