AJANKOHTAISTA, MESSUOSASTOT (9.2.2018)

Sähkö Tele Valo AV 2018 -messut järjestettiin Jyväskylässä.

Näyttely on koonnut alan toimijat yhteen jo vuodesta 1982 ja Mainos Visitor Oy suunnitteli ja toteutti tähän ammattitapahtumaan kymmeniä messuosastoja.

STVAV on ammattilaistapahtuma, jonka seminaarikokonaisuudet sekä kymmenet tietoiskut tarjoavat syventävää tietoa ajankohtaisista aiheista koko messujen ajan. Sadoilla näyttelyosastoilla esitellään luonnollisesti alan uusimpia ratkaisuja. Näillä messuilla on mahdollisuus tavata yhteistyökumppaneita ja asiakkaita sekä verkostoitua muiden alan toimijoiden ja vaikuttajien kanssa. Etenkin opiskelijoille ja tulevaisuuteen katsoville yrityksille messut on tärkeä kohtaamispaikka.

   

Tällä kerralla Sähkö Tele Valo AV-messuilla on sähköalan opiskelijoille messupolku. Tavoitteena on tehdä messupäivästä opiskelijoille kiinnostava ja hyödyllinen sekä tutustuttaa heidät alan yrityksiin. Opiskelijat ovat ohjattu messupolulle ilmoittautuneiden yritysten osastolle, jossa vähintään yksi Opiskelijakummi-rintamerkillä tunnistettava henkilö on varautunut esittelemään heille yritystä, sen tuotteita ja palveluja.

Lisätietoja tapahtumasta löytyy tästä linkistä: http://sahkomessut.fi/

 

Ota yhteyttä!

Osaamista, taitoa ja rohkeita ideoita!