AJANKOHTAISTA, MESSUOSASTOT (15.9.2017)

Penope Oy esittäytyi Puumessuilla Jyväskylässä.

Jyväskylässä järjestettiin 6.-8.9. jo perinteeksi muodostuneet Puu ja Bioenergia -messut ja Mainos Visitor Oy sai mahdollisuuden suunnitella ja toteuttaa Penope Oy:n näyttävän messuosaston.

Kävijöitä messut keräsivät yli 5 000. Messutapahtuma esitteli koko puualan arvoketjun kannosta pöydän jalkaan. Penopen osastolla riitti säpinää koko messujen ajan ja messujen antiin oltiin hyvin tyytyväisiä. Penopen 300m2 osastolla pääsi tutustumaan Biesse Rover K 1532 -CNC-työstökeskuksen sekä Akron 1440 AFS -reunalistoituskoneen tuottamaan työstölaatuun. Esillä olivat myös Penope -lovisaha sekä Weinigin Raimann -vannesaha. Messukoneet herättivät paljon keskustelua ja kyselyjä. Myös Penopen Huolto esitteli etähuollon mahdollisuuksia nyt ja tulevaisuudessa.Penope on laajentanut toimintaansa maahantuojasta valmistuttajaksi. Vuoden 2016 aikana on toimitettu ensimmäiset Penope -tuotemerkin taloteollisuuden koneet ja linjastot. Penope -elementtilinjojen yhteydessä esiteltiin myös erittäin paljon kiinnostusta herättäneitä LapLaser -projektoreita, jotka helpottavat ja nopeuttavat elementtipöydillä tehtäviä työvaiheita.Enerec toimittaa ympäristötekniikan kokonaisratkaisuja. Penopen liiketoimintayksikkö Enerec vastasi bioenergia puolen tarpeisiin esittelemällä Stelan matalalämpötilan viirakuivurit purulle, hakkeelle, kuorelle ja muille biopolttoaineille sekä Scheuchin ratkaisut savukaasun puhdistukseen ja lämmöntalteenottoon. Mukana olivat myös Fagus-GreConin edistykselliset kipinänilmaisu- ja sammutusjärjestelmät sekä Unthan tehokkaat murskaimet puuteollisuudelle sekä biopolttoaineiden tuotantoon.

Seuraava puualan johtava tapahtuma, Puu ja Bioenergia 2019, kokoaa alan toimijat Jyväskylään jälleen parin vuoden kuluttua 4.-6.9.2019.

Tutustu lisää: www.penope.fi

Ota yhteyttä!

Osaamista, taitoa ja rohkeita ideoita!