AJANKOHTAISTA, MESSUOSASTOT (7.8.2019)

Digitaaliset palvelut osaksi Mainos Visitorin messuosastoja.

Digitaalinen viestintä, brändätty kontaktien kerääminen ja sosiaalinen media on nykypäivänä oleellinen osa yrityksen markkinointiviestintää. Näy siis erottuvammin siellä, missä asiakkaasikin on.

 

Tämän digitaalisen viestinnän palvelukokonaisuuden Mainos Visitor Oy tarjoaa asiakkailleen osana messuosastoprojektia. Palvelukokonaisuuteen kuuluu uusimmat laitteistot sekä ohjelmistot yrityksenne käyttöön, sisäisiin sekä ulkoisiin markkinointi- ja asiakastilaisuuksiin kuten esimerkiksi messuosastoa täydentäväksi osaksi. Yhteistyökumppanimme Primaq Group Oy on erikoistunut kontaktien keräämiseen sekä uusasiakashankintaan asiakasyrityksen toiveiden mukaisesti. Lisäksi heidän koulutettu, edustava ja tehokas promootioverkosto on asiakkaidemme käytettävissä kattaen koko Suomen.

 

Unohda paperilapuilla kerätyt messuliidit ja siirry helposti kauttamme digitaaliseen maailmaan. Liidigeneraattori -palvelu tehostaa ja automatisoi liidien keruuta messuilla ja tapahtumissa. Tiedot keräätään automaattisesti sähköiseen muotoon säästäen aikaa vastausten jälkikäsittelyssä. Ne ovat helposti raportoitavissa ja nopeasti ladattavissa esimerkiksi yrityksenne CRM:än. Itse palveluna tämä brändätty Liidigeneraattori ei tarvitse messuosastolla edes internettiä toimiakseen. Tämä on räätälöity asiakkaillemme yksinkertaiseksi, edulliseksi ja helpoksi toteuttaa.

 

Mikäli haluatte menestyä ja olla ajan hermoilla ei tule jättää sosialista mediaa huomioimatta. Digitaalinen palvelumme messutapahtumassa toteuttaa sen helposti puolestanne. Ahkera sometilien päivitys pitää yrityksenne helpommin löydettävissä, vahvistaa imagoa ja lisää asiakasuskollisuutta vahvistaen messuosastonne näkyvyyttä. Digitaaliseen palvelukokonaisuuteemme kuuluu messu- ja tapahtumaprojektin kuvien esiintuominen eri sometileillä. Tämä päivitys palvelu toteutetaan yksilöllisesti sovittaessa myös yrityksenne omille sivustoille realiajassa tapahtumanne aikana. Ensisijaisesti asiakasyrityksemme saavat itse halutessaan kuvat käyttöönsä. Digitaalisen palvelun kokonaisuudella asiakasyrityksemme saavat siis laajaa näkyvyyttä somessa ja lisäarvoa messu- ja tapahtumaprojektille! Tämä on yksi asia, joka erottaa kumppanimme Primaq:n muista alan osaajista, sillä heidän valtavat seuraajamäärät tuovat hyötyä kaikille asiakasyrityksillemme.

 

 

Ota yhteyttä!

Osaamista, taitoa ja rohkeita ideoita!