AJANKOHTAISTA, MESSUOSASTOT (18.4.2016)

Wire- & Tube 2016 -messut Düsseldorfissa Saksassa.

Kansainväliset Wire- & Tube-messut järjestettiin 4.-8.4.2016 Düsseldorfissa Saksassa. Yli 1330 kansainvälistä näytteilleasettajaa esittelivät alan tämän hetken trendejä sekä tulevaisuuden tekniikoita noin 69500 ammattilaisvierailijalle yli 130 maasta ympäri maailmaa.

Ensimmäiset Wire- ja Tube-messut järjestettiin 30 vuotta sitten vuonna 1986. Siitä lähtien tapahtuma on järjestetty joka toinen vuosi. Vuonna 2016 tapahtuma järjestettiin jo viidennettätoista kertaa.

Wire messuilla oli esillä mm. johdot, kaapelit, kuituoptiikkakoneet sekä verkkohitsauskoneet. Tapahtuma oli jälleen menestyksekäs niin näytteilleasettajien kuin vierailijoiden kannalta. Seuraavan kerran Wire Düsseldorf ja Tube Düsseldorf järjestetään 16.-20.4.2018.

Porilaisen Upcast Oy:n pystyvalulinjat tunnetaan ympäri maailmaa ja niitä myös esiteltiin tapahtumassa. Yrityksen valmistamilla laitoksilla valetaan kuparilankaa pääasiassa kaapeliteollisuuden tarpeisiin.Mainos Visitor Oy suunnitteli ja toteutti tämän vientiosaston Upcast Oy:lle Wire and Cable näyttelyssä. Osasto herätti laajasti huomiota raikkaalla ja modernilla ilmeellään. Voit myös tutustua messuosaston kuviin lisää referenssisivustollamme.

Ota yhteyttä!

Osaamista, taitoa ja rohkeita ideoita!