AJANKOHTAISTA, MESSUOSASTOT (30.6.2015)

AHLSTARS MMXV - Ammattilaiset kohtasivat Hartwall Arenalla.

Hartwall Arenalla järjestetty AhlStarstapahtuma kokosi yhteen ammattilaiset LVI-, Sähkö- ja Teollisuustoimialoilta. Tapahtuma nousi Teknisen tukkukaupan kevään kohokohdaksi.

Kaiken kaikkiaan messuhumusta ja markkinatunnelmasta oli päivä tapahtumassa nauttimassa lähes 2000 vierailijaa. Kevään huipputapahtuma herätti suurta innostusta myös Ahlsellin yhteistyökumppaneissa. Lähes sata tavarantoimittajaa nähtiin paikan päällä Hartwall Arenalla omilla osastoillaan. Ahlsellin toimipisteet ympäri Suomea saapuivat asiakkaineen tutustumaan toimittajien ajankohtaiseen tarjontaan ja kuulemaan asiantuntijoiden vinkit omaa arkeaan helpottavista ratkaisuista. Unohtumattoman messupäivän huikeiden puitteiden Hartwall Arenalla kruunasi lähes tuhannen ihmisen kutsuvierastilaisuus, jossa päästiin toden teolla nauttimaan urheilujuhlan tunnelmasta.

Gaalailtaa juhlistettiin kirjaimellisesti pelipaikoilla; Jokereiden kotikentälle katetun illallisen ja huippuesiintyjien tahdissa – naiskauneutta unohtamatta. Kutsuvieraita viihdyttivät mm. iki-ihana Diandra, kuumaakin kuumempi Scandinavian Babes–tanssiryhmä, Roope Salminen ja Kolina improvisaatioryhmä sekä Jay Who & Ilpo Kaikkonen jotka nostattivat myös Ahlsellin henkilökuntaa lavalle esittämään tapahtumaan varta vasten tuotettua AhlStars biisiä; ”Sähköö elämään”. Illan ehdoton kohokohta ja tunnelman nostattaja oli kuitenkin Eppu Normaali joka viimeistään nosti juhlakansan tanssimaan ja laulamaan seisaaltaan. Kuka olisikaan uskonut puolisen vuotta aiemmin mitä tuleman pitää kun Ahlsellin markkinointipäällikkö Rauli Järvinen ilmoitti järjestävänsä keväälle pienet kemut. Kaikkien aikojen suurin Ahlsell-tapahtuma oli huippumenestys ja on saanut paljon positiivista palautetta niin asiakkailtamme kuin yhteistyökumppaneiltammekin.

RAULI JÄRVINEN
Markkinointipäällikkö,
Ahlsell Oy
Artikkeli: ahlsell.tiedottaa.fi

 

Ota yhteyttä!

Osaamista, taitoa ja rohkeita ideoita!