AJANKOHTAISTA, MESSUOSASTOT (13.10.2014)

Viestilehdet mukana useilla messuilla.

Messuosastojen toteuttajana Mainos Visitor Oy on saanut kunnian olla Viestilehdille jo reilun 10 vuoden ajan. Yhteistyö on ollut sujuvaa ja matkan varrella on hyvin opittu tuntemaan, niin tekijät kuin tapahtumat.

Viestilehdet Oy on vakavarainen ja menestyvä kustannustalo, joka työllistää 100 viestinnän ammattilaista. Viestilehdille Mainos Visitor Oy on toteuttanut AARRE-, Maaseudun Tulevaisuus- ja Koneviesti -lehden messuosastoja. Jokaisella lehdellä on oma ilmeensä ja sen pohjalta myös yhdessä on pyritty luomaan onnistunut ja toimiva ratkaisu kuhunkin messutapahtumaan. Vuonna 2013 toteutimme Viestilehdille osastot Pohjois-Suomen Erämessuille, Farmari-, KoneAgria- ja Metsä-messuille.


        

 

Tänä vuonna Viestilehdet esiintyvät myös useissa tapahtumissa. Näitä ovat mm. Lähiruoka- ja Luomumessut, Riihimäen Erämessut, OKRA maatalausnäyttely, KoneAgra- ja METSÄ-messut. Kokonaisuutena messukonseptin suunnittelu ja toteutus toimii kellon tarkalla yhteistyöllä ja vuosien tuomalla kokemuksella jonka ensisijaisena tavoitteena on aina onnistuneet tapahtumat.

Ota yhteyttä!

Osaamista, taitoa ja rohkeita ideoita!