AJANKOHTAISTA, MESSUOSASTOT (23.5.2013)

Ahlsell valittiin Jyväskylässä parhaaksi messuosastoksi.

Yhdyskuntatekniikka -näyttelyn paras osasto julkistettiin näyttelyn avajais- ja kutsuvierastilaisuudessa. Mainos Visitor Oy:n suunnittelema ja toteuttama Ahlsell valittiin näyttelyn parhaaksi.

Paras osasto valittiin perinteisesti näyttelyn ensimmäisen aukiolopäivän aikana. Valinnan teki tehtävään valittu raati, jonka kokoonpanoon tämänkertaisessa näyttelyssä kuului Jyväskylän kaupungilta Markkinointiviestinnän koordinaattori Terhi Pekkarinen ja Valon kaupunki-hankkeen koordinaattori Jani Ruotsalainen sekä Yhdyskuntatekniikka 2013 näyttelytoimikunnan edustaja Diplomi insinööri Raimo K Saarinen, pj.

 

Paras osasto -raati aloitti työnsä miettimällä perusteita ja kriteereitä, joihin kiinnitettäisiin huomiota, kun näyttelyä kierretään ja parasta osastoa valitaan. Erityistä huomiota kiinnitettiin osaston yleisilmeeseen ja sen välittämän viestin selkeyteen, asiakkaiden määrään osastolla, näyttäviin tai kiinnostaviin ja huomiota herättäviin yksityiskohtiin sekä osaston esittelijöiden 'otteeseen' ja asiantuntemukseen.

 

Parhaaksi valittu Ahlsell Oy on Pohjoismaiden johtava tekninen tukkukauppa. Ahlsell tarjoaa ammattilaisille asennustuotteita, koneita ja työkaluja sekä palveluita. Tässä alla otteita Paras osasto -raadin huomioista koskien osastoa.

- näyttelyosaston viesti oli selkeä, informatiivinen ja muista erottuva kokonaisuus

- osastolla oli huomattavan paljon näyttelyvieraita ja sinne oli helppo mennä

- osasto oli tyylikäs, ilmava ja sen rakenteisiin oli kiinnitetty erityistä huomiota

- tuotteiden esittely oli asiantuntevaa ja yksityiskohtaista

 

Mainos Visitor Oy on saanut suunnitella ja toteuttaa Ahlsell Oy:n messuosastoja vuodesta 2008. Osastoja on toteutettu useita vuositasolla ja yhteistyö on toiminut ilmeisen hyvin. Paras osasto -valinta on luonnollisesti hieno osoitus näyttely-yhteistyön onnistumisesta.

 

Paras osasto -mainintoja Mainos Visitor Oy:n osastot ovat saaneet viimeaikoina useita. Esimerkiksi Messu- ja somistamoliitto ry valitsi Alihankinta 2012 -messujen parhaaksi Fiskarsin osaston sekä kuluvan vuoden FinnGraf´2013 -messujen parhaaksi SeriDecon osaston.

 

Ota yhteyttä!

Osaamista, taitoa ja rohkeita ideoita!